شلیته

طراحی سایت شرکتی

شلیته تمام چیزهایی را که می‌خواهید برای شما دارد؛ هر آن چیزی که برند شما برای دیده شدن به آن نیاز دارد…

چگونه یک وب سایت شرکتی بسازیم: راهنمای مبتدیان

اداره یک شرکت کوچک به این معنی است که شما ممکن است بودجه لازم برای برون سپاری برخی از وظایف را نداشته باشید. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید یک سایت آنلاین بسازید، استخدام یک طراح سایت می‌تواند برایتان گران باشد. با این حال، ایجاد یک وب سایت شرکتی کوچک به تنهایی چالش برانگیز است.

اما خوشبختانه، این روند آن طور هم که به نظر می‌رسد پیچیده و سخت نمی‌باشد. برخی از سازندگان وب سایت مبتدی که برای یک سایت شرکتی کوچک مناسب هستند، به شما این امکان را می‌دهند که یک سایت زیبا و بدون هیچ تجربه‌ای خاص کنید. بهتر از همه، بسیاری از این ابزارها به طرز باورنکردنی مقرون به صرفه هستند.

این مقاله به شما نشان می‌دهد که چگونه در ۹ مرحله آسان یک وب سایت شرکتی کوچک بسازید. بیایید شروع کنیم.

درخواست ارائه خدمت

فهرست

در این مقاله یک شکل کلی از آنچه که قصد داریم ارائه دهیم آورده شده است:

• پلت فرم ساخت وب سایت خود را انتخاب کنید (WordPress / Wix / Squarespace ).

• نام دامنه خود را مشخص نمایید .

• ارائه دهنده هاست خود را بیابید.

• نرم افزار وردپرس را نصب کنید.

• یک تم یا قالب را مشخص کنید.

• افزونه یا افزونه‌ها را نصب نمایید.

• محتوای خود را اضافه کنید .

•  بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جستجو

• انتشار سایت خود

هنگام ساخت یک وب سایت شرکتی کوچک چه نکاتی را باید در نظر گرفت

هنگام ایجاد یک وب سایت، هیچ روش یکسانی وجود ندارد. پیش از شروع لازم است اهداف خود را مد نظر قرار دهید تا قادر باشید عناصر و ابزارهای طراحی را جهت رسیدن به اهداف خود استفاده نمایید.

به عنوان مثال، مطب دندانپزشکی به یک وب سایت کاملاً متفاوت از یک شرکت معماری نیاز دارد. این که آیا تمایل دارید بازدیدکنندگان را درباره‌ی یک تجارت ساختمان سازی خود مطلع نمایید یا اینکه می‌خواهید فروش آنلاین داشته باشید نیز به طور قابل توجهی بر ظاهر سایت شما تأثیر می‌گذارد.

هنگام شروع فرآیند ساخت سایت شرکتی کوچک خود، سوالات زیر را از خود بپرسید:

• برای برقرار کردن ارتباط با بازدیدکنندگان سایت خود نیازمند چه اطلاعاتی هستید؟

• می‌خواهید بازدیدکنندگان پس از مشاهده سایت شما چه اقداماتی انجام دهند (مثلاً محصولات را آنلاین بخرند، به فروشگاه شما بیایند، درخواست قیمت کنند)

• به چه صورت محصولات یا خدمات خود را نشان می‌دهید؟

• آیا برای نشان دادن ارزش خود به مشتریان یا مشتریان بالقوه به ارائه سوابق گذشته خود نیاز دارید؟

علاوه بر این، لازم است به ترافیک احتمالی سایت خود فکر نمایید. اگر می‌خواهید محصولات را به صورت آنلاین بفروشید، ممکن است توجه بیشتری نسبت به یک شرکت محلی که به فروش حضوری متکی است، به شما جلب شود. به طور کلی، نیازهای شما در این زمینه بر روی پلتفرم‌ها و ارائه دهندگان میزبانی مناسب برای سایت شما تأثیر می‌گذارد.

چگونه یک سایت برای شرکت کوچک خود بسازیم (در 9 مرحله‌ی ساده)

هنگامی که یک مسیر مشخص برای اهداف وب سایت خود دارید، می‌توانید شروع به جستجو در روند طراحی و ساخت آن کنید. در اینجا 9 مرحله کلیدی برای کمک به شما برای راه اندازی سایت شرکتی خود آورده شده است:

درخواست ارائه خدمت

مرحله‌ی اول: پلتفرم سایت ساز خود را مشخص کنید

در حالت ایده آل، باید یک نرم افزار کاربرپسند را انتخاب کنید که به شما کمک کند یک وب سایت بدون نیاز به دانش کدنویسی ایجاد کنید. در ادامه برای شما تعدادی نرم افزار را معرفی خواهیم کرد:

• وردپرس. دو نسخه وردپرس وجود دارد . ما بر روی WordPress.org  تمرکز خواهیم کرد که به شما امکان دسترسی به بهترین ویژگی‌ها و کنترل بیشتر بر وب سایت شما را می‌دهد. شما باید میزبانی را جداگانه تهیه کنید (در ادامه در مورد آن بیشتر توضیح خواهیم داد)

• اگر امکانات بیشتری دوست دارید داشته باشید، ممکن است بخواهید یک سازنده وب سایت معتبر مانند Squarespace  یا Wix را در نظر بگیرید. این پلتفرم‌ها طراحی‌های کاملی از وب‌سایت را ارائه می‌دهند که می‌توانید با کشیدن و رها کردن آن‌ها را سفارشی کنید. شما نیازی به برون سپاری هاستینگ به شرکت دیگری نیز با این برنامه‌ها نخواهید داشت، اما در طراحی انعطاف پذیری کمتری خواهید داشت.

هزینه‌های مربوط به سازندگان وب سایت میزبان به برنامه‌ای که انتخاب می‌کنید بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر بسته Squarespace Business را انتخاب کنید، 18 دلار در ماه برای شما هزینه دارد.

از سوی دیگر، وردپرس یک پروژه منبع باز است، به این معنی که استفاده از آن رایگان است. با این حال، شما مسئول پیدا کردن یک ارائه دهنده میزبانی وب خواهید بود که یک هزینه اضافی است.

برای این آموزش، ما در درجه اول بر روی WordPress.org  تمرکز خواهیم کرد زیرا معتقدیم این بهترین نرم افزار برای اکثر شرکت‌های کوچک است.

در ادامه برخی از دلایلی که ما وردپرس را توصیه می‌کنیم آورده شده است :

• برای ساختن یک وب سایت نیازی نیست که یک توسعه دهنده یا متخصص باشید.

• نرم افزار وردپرس رایگان است.

• این برنامه فوق العاده انعطاف پذیر است – شما به راحتی می‌توانید ظاهر سایت خود را تغییر دهید یا ویژگی‌های جدیدی اضافه کنید.

بیش از 42.9 درصد از تمام وب سایت‌های موجود در اینترنت از وردپرس استفاده می‌کنند، بنابراین وب سایت شرکت کوچک شما در نرم افزار معتبری ساخته خواهد شد.

مرحله 2: اسم دامنه خود را انتخاب نمایید

اسم دامنه شما لازم است در حالت ایده آل با اسم کسب و کار شما هماهنگی داشته باشد. اگر مطمئن نیستید که چه نامی را انتخاب کنید، چندین سازنده‌ی آنلاین وجود دارند که می‌توانند الهام بخش شما باشند، مانند DomainWheel :

در اینجا نکاتی وجود دارد که باید هنگام تصمیم گیری در مورد آدرس وب سایت خود به آنها توجه کنید:

• اطمینان یابید که املای آن ساده است.

•  تا حد ممکن کوتاه باشد.

• کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود را استفاده نمایید.

فعلا درباره‌ی خرید اسم دامنه خود نگرانی نداشته باشید – شما قادر خواهید بود اسم دامنه خود را زمان ثبت نام برای میزبانی ( مرحله بعدی) ثبت نمایید. یا اگر می‌خواهید از ابزاری مانند Squarespace  یا Wix استفاده کنید، می‌توانید نام دامنه خود را نیز از طریق آن ابزارها خریداری کنید.

درخواست ارائه خدمت

مرحله سوم: ارائه دهنده‌ی هاست خود را بیابید

اگر تصمیم گرفتید با یک سازنده وب سایت همه کاره کار کنید، می‌توانید از این مرحله صرف نظر کنید. اما کاربران وردپرس باید به خواندن این مرحله ادامه دهند.

چندین شرکت میزبانی عالی برای مبتدیان وجود دارد که می‌توانید در نظر بگیرید. انتخاب برتر ما Bluehost  است که به طور رسمی توسط WordPress.org توصیه می‌شود:

ما Bluehost  را به دلایل مختلف توصیه می‌کنیم. به عنوان مثال، بسته‌های میزبانی آن شامل موارد زیر است:

• خدمات مشتری و پشتیبانی 24 ساعته

• گواهی SSL  رایگان

• یک نام دامنه رایگان برای اولین سال سایت شما

• دسترسی به داشبورد کاربر پسند

• ویژگی‌های امنیتی داخلی

• ویژگی‌های بهینه سازی وردپرس

ارزان ترین طرح پایه فقط از 2.75 دلار در ماه شروع می‌شود. این بسته معمولا برای وب سایت‌های کوچک کافی است، اما می‌توانید به راحتی با رشد کسب و کار خود آن را ارتقا دهید.

مرحله 4: وردپرس را نصب نمایید

باز هم، اگر ترجیح می‌دهید از یک سازنده وب سایت همه کاره مانند Squarespace  استفاده کنید، می‌توانید این مرحله را نادیده بگیرید. با این حال، اگر ترجیح می‌دهید از وردپرس و یک شرکت میزبان استفاده کنید، برای استفاده از سیستم مدیریت محتوا (CMS  ) باید نرم افزار را نصب کنید.

Bluehost  دارای داشبورد بصری و قابلیت نصب وردپرس با یک کلیک می‌باشد. چنان چه این ارائه دهنده هاست را انتخاب نمایید، قادر خواهید بود نرم افزار وردپرس را خیلی سریع و راحت نصب نمایید.

کافی است به داشبورد Bluehost  رفته و از منوی سمت چپ بر My Sites کلیک نمایید. بعد از آن، از این صفحه گزینه‌ی Add Site > Create New Site را انتخاب نمایید:

الان گزینه‌ی نصب وردپرس یا آغاز به کار با سازنده سایت Bluehost  را می‌بینید. در درون کادر وردپرس بر Get start  کلیک نمایید :

اکنون از شما خواسته می‌شود که نام وب سایت و برچسب را وارد کنید. وقتی آماده شدید، Next  را بزنید :

سپس باید آدرس ایمیل خود را وارد کرده و یک رمز عبور برای سایت جدید وردپرس ایجاد کنید.

وقتی این فرآیند به پایان رسید، دوباره به My Sites  بروید . مدیریت سایت را در زیر نام وب سایت خود بزنید و سپس Log in to WordPress  را انتخاب کنید :

این فرآیند ممکن است متفاوت باشد، بسته به ارائه دهنده هاست انتخابی شما. بنابراین توصیه می‌کنیم به راهنمایی‌های رسمی هاست خود مراجعه کنید.

مرحله 5: تم یا قالبی را انتخاب نمایید

وردپرس و Squarespace  هزاران قالب (یا تم) را ارائه می‌دهند که می‌توانید به راحتی آنها را سفارشی کنید. استفاده از خیلی از آن‌ها هم رایگان می‌باشد.

در وردپرس، می‌توانید با رفتن به Appearance > Themes  به گزینه‌های تم رایگان از داشبورد خود دسترسی پیدا کنید :

هنگامی که تم مورد نظر خود را نصب و فعال کردید، می‌توانید آن را سفارشی کنید. از طرف دیگر، ممکن است بخواهید یک موضوع تجاری ممتاز وردپرس را در نظر بگیرید . این محصولات اغلب شامل ویژگی‌هایی مانند نمونه کارها از پیش ساخته شده، صفحات فروشگاهی و یکپارچه سازی هستند.

از طرف دیگر Squarespace  تمام قالب‌های خود را مستقیماً در سایت خود لیست می‌کند. می‌توانید هر کدام را پیش نمایش کنید و پس از اینکه از انتخاب خود راضی بودید، روی Start With This Desig کلیک کنید

سپس، مستقیماً در قسمت ویرایش قرار می‌گیرید، جایی که می‌توانید تقریباً تمام عناصر سایت خود را سفارشی کنید. پیشنهاد می‌نماییم هر نوع تغییر در قسمت جلویی را بررسی نمایید تا اطمینان یابید که دارای ظاهر خوبی هستند.

مرحله 6: افزونه یا افزونه‌ها را نصب نمایید

افزونه‌ها (در وردپرس، Squarespace  و باقی سازندگان صفحه) قادر خواهند بود ویژگی‌های تازه‌ای را به سایت شما بیافزایند. بدون این ابزارها، زحمتتان چند برابر خواهد شد.

شما  خواهید بود افزونه‌های Squarespace  را از کتابخانه بزرگ آن بیابید. با وردپرس، تقریباً به 60000 افزونه دسترسی خواهید داشت .

با وجود گزینه‌های بسیار زیاد، ممکن است وسوسه انگیز باشد که هر چقدر می‌توانید افزونه نصب کنید. با این حال، انجام این کار می‌تواند سایت شما را کند کند و بر عملکرد آن تأثیر بگذارد.

بنابراین، پیشنهاد می‌نماییم بر افزونه‌/افزونه‌هایی تمرکز نمایید که مرتبط به حوزه‌های زیر هستند:

• عملکرد و بهینه سازی. داشتن یک وب سایت با بارگذاری سریع یک هدف مهم برای اکثر صاحبان وب سایت است. به این ترتیب، ممکن است بخواهید بهینه سازی عملکرد سایت خود را با بهینه سازی کش و پایگاه داده در نظر بگیرید. افزونه WP-Optimize قادر است همه‌ی این وظایف را انجام دهد.

. برای بهترین بهینه سازی تصویر، Optimole  را بررسی کنید .

• امنیت _ توصیه می‌کنیم افزونه‌ای را انتخاب کنید که بتواند سایت شما را در برابر هرزنامه‌ها، هکرها و سایر عوامل مخرب محافظت کند. به عنوان مثال، Sucuri Security  یک افزونه همه کاره عالی است که نسخه رایگان و پریمیوم دارد.

• پشتیبان گیری در صورت بروز مشکل در وب سایت شما، پشتیبان گیری از پایگاه داده و فایل‌ها ضروری است. به این ترتیب، بهتر است از افزونه‌ای مانند Updraft Plus  برای انجام این وظیفه مهم استفاده کنید.

• بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو. سئو می‌تواند باعث شود وب سایت شرکتی کوچک شما بیشتر دیده شود و به شما در جذب مشتریان جدید کمک کند. توصیه می‌کنیم از افزونه Yoast SEO  برای بهینه سازی محتوای خود استفاده کنید.

• فروشگاه. اگر شرکت کوچک شما یک فروشگاه آنلاین دارد، برای مدیریت فروش خود به یک افزونه فروشگاهی نیاز دارید. WooCommerce  یکی از بهترین انتخاب‌ها برای یک وب سایت وردپرسی است.

هنگام انتخاب افزونه‌ها یا برنامه‌های افزودنی، توصیه می‌کنیم ابزارهایی با رتبه بندی بالا و به روز رسانی‌های منظم را انتخاب کنید. علاوه بر این، قادر خواهید بود نظرات باقی کاربران را مطالعه کنید تا ببینید آیا این افزونه برای نیازهای شما مناسب می‌باشد یا نه.

درخواست ارائه خدمت

مرحله 7: محتوای خود را اضافه کنید

همان طور که وب سایت خود را سفارشی می‌کنید، احتمالاً می‌خواهید تقریباً بلافاصله محتوا اضافه کنید. قبل از انجام این کار، عاقلانه است که یک ساختار دقیق در ذهن داشته باشید.

اکثر وب سایت‌های تجاری به موارد زیر نیاز دارند:

• صفحه نخست. این اولین چیزی است که بسیاری از بازدیدکنندگان هنگام ورود به سایت شما می‌بینند. باید یک شکل کلی از خدمات شما ارائه نماید. علاوه بر این، باید شامل منویی واضح برای رفتن به بخش‌های دیگر باشد.

• صفحه محصولات، خدمات یا نمونه کارها. این جایی است که شما کار خود را به نمایش می‌گذارید و آنچه را که باید به مشتریان ارائه دهید، توصیف می‌کنید.

• صفحه درباره ما. در این بخش، داستان خود را درج می‌کنید یا اطلاعاتی درباره تیم خود به اشتراک می‌گذارید.

• صفحه تماس با ما. در حالت ایده‌آل، شما می‌توانید یک فرم تماس اضافه کنید و مشتریان را تشویق کنید که در صورت داشتن سؤال با شما تماس بگیرند.

• وبلاگ. این مسئله امروزه برای خیلی از کارها ضروری می‌باشد و یک ابزار بازاریابی محتوای عالی می‌باشد.

وردپرس و سازندگان وب سایت محبوب همگی شما را قادر می‌سازند تا به راحتی صفحات ایجاد کنید و پست‌های وبلاگ را اضافه کنید. بنابراین، شما این آزادی را دارید که محتوای خود را در صورت نیاز مدیریت کنید.

مرحله 8: سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی نمایید

هنگامی که محتوای آنلاینتان را ساختید، باید مطمئن شوید که مردم می‌توانند آن را پیدا کنند. سئو یکی از استراتژی‌هایی است که می‌تواند به شما کمک کند.

سئو عملی برای اصلاح محتوای شماست تا احتمال اینکه در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) در رتبه بالایی قرار گیرد، بیشتر شود. چند روش کلیدی وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید، مانند:

• از کلمات کلیدی مناسب در صفحات خود استفاده نمایید

• بهینه سازی وب سایت برای سرعت بیشتر

• انتخاب یک طراحی واکنش‌گرا به صورتی که محتوای شما در تمام دستگاه‌ها کار نماید

• وجود پیوندهای داخلی و خارجی در سراسر سایت شما

• استفاده از اسم پست‌ها در پیوندهای ثابتشان